Puhdaslinjainen arkkitehtuuri ja toimivat pohjaratkaisut

arkkitehti SAFA Janne Kantee Rikulankaaren arkkitehtisuunnittelusta vastaa moderniin puurakentamiseen erikoistunut arkkitehti SAFA Janne Kantee, jonka töihin lukeutuu runsaasti yksilöllisiä puu- ja hirsitaloja Suomeen ja ympäri maailmaa.

Talojen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja luonnonvalon hyödyntämiseen. Selkeä ja puhdaslinjainen design yhdessä laajojen lasipintojen kanssa muodostaa modernin kokonaisuuden, jossa luonto on läsnä.

Alueelle on suunniteltu kaksi talomallia, joiden koot ovat 70 ja 80 neliötä. Kaikissa malleissa on autokatos sekä suuri terassi, joka on viihtyisä jatke sisätiloille. Tutustu talomalleihin!

Moderni hirsitalo on terve ja turvallinen

Hirsitalossa on hyvä olla. Hirsitalossa sisäilman laatu on todistetusti hyvä kaikkina vuodenaikoina, sillä puiset pinnat tasaavat ilmankosteutta. Se on erinomainen valinta allergiasta tai astmasta kärsivälle ja kaikille hyvinvoinnistaan huolehtiville. Yksiaineinen seinärakenne massiivipuusta on turvallinen tapa rakentaa.

Hirsitalo on lisäksi monin verroin ekologisempi muihin rakennustapoihin verrattuna, joten se tekee hyvää myös luonnolle. Suomalainen puu on sataprosenttinen luonnontuote.

Mäntykaaren talot ovat Honkatalojen hirsitaloja, jotka valmistetaan vain puun parhaimmista laatuluokista. Moderni arkkitehtuuri hirsitalossa vaatii rakenteilta paljon. Jotta talo voi olla designiltaan harmoninen ja saumaton kokonaisuus, jokaisen detaljin ja ratkaisun on oltava harkittu ja jo tehtaalla viimeistelty. Tätä on Honkatalot-laatu.